Rába Sárkányhajó Club

Kezdő edzések

GYERE LE KÖZÉNK, ÉS EVEZZ VELÜNK!


Miért éppen a Rába Sárkányhajó Clubot-t válaszd, ha sárkányhajózni szeretnél?
• Mert a klub székhelye Gyôr, ahol az MSSZ is alakult. Mondhatni itt kezdődött minden.
• Mert ez az első egyesület Magyarországon, ahol több mint 10 éve űzik, oktatják és művelik ezt a sportot.
• Mert a csónakház, ahol az RSC az edzéseit tartja, a folyók városában, Győr belvárosában található, ahol a Rába folyó beletorkollik a Dunába, festői környezetben.
• Mert az RSC jelenlegi tagjai közt vannak olyanok, akik már 1997-ben a németországi Eb-n második helyezést értek el, illetve Európa-bajnokok lettek 2006-ban Prágában.
• Mert az első magyarországi sárkányhajó versenyt is az RSC székhelyén, az egyesületünk közreműködésével és részvételével rendezték. 
• Mert az RSC-nél 100 fő igazolt sportoló van az amatőröktől a profikig, az általános iskolásoktól a nyugdíjasokig.
• Mert az RSC sárkányhajósai közt mindenki megtalálhatja azt, amit elvár a sporttól. Csinálhatod az egészségért. A friss levegőn tölthetsz heti pár órát kikapcsolódásként és jól fog esni a vacsora. Egy egész hajónyi legénység fog veled tartani. Vagy ha sok energiát szeretnél befektetni, és versenyszerűen űznéd, nem leszel akkor sem egyedül. Akkor ott a helyed azok közt, akik felforralják a vizet az edzéseken.
• Mert az RSC éves szinten közel 10 versenyen vesz részt. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy az egész egyesület minden tagja minden versenyen indul. Ennek az az oka, hogy mindenki úgy sportolhasson velünk, ahogy jól érzi magát. Indulhatsz sárkányhajó fesztiválokon Győrben, Budapesten, Szegeden vagy Székesfehérváron, ami egyben sport, szórakozás és akár családi kirándulás. Itt a futamok mindössze 1 percesek, azonban egy nap alatt több alkalommal is teljesíteni kell ezt a távot. Nem túlzottan 
megerőltető, inkább egy jó buli. Ha pedig magyar bajnoki eredményekre és nemzetközi részvételre vágysz Eb-n vagy vb-n, akkor pedig tapasztalt edzők és sportolók segítenek téged abban, hogy felkészülj, és 20 evezőssel 1 emberként teljesítsd a válogatóversenyeket, majd te és csapatod képviselje Magyarországot európai, amerikai, afrikai, ázsiai és ausztrál csapatok, nemzetek között.
Csak a kedvedet hozd magaddal! Mi biztosítjuk a felszerelést, a csapatot, a jókedvet, a kihívást, az élményt és a sikert. NE HABOZZ! Inkább hagyd ezt a feladatot a vízre, melyen a hajó siklik, melyet a csapattagjaiddal hajtasz.
Szerda és Hétfő
Infok: 
Ha bármi kérdésed van irj itt a facebookon vagy
www.sarkanyhajozas.hu
www.sarkanyhajofesztivalok.hu
http://www.sarkanyhajo.hu/index.php
#sárkányhajó #edzés #dragonboat #rabadragon #squeezy

 Rába Sárkányhajó Klub Facebook Rába Sárkányhajó Klub YouTube Rába Sárkányhajó Klub Flickr
A Rába Sárkányhajó Club az első magyar sárkányhajó egyesület, a Magyar Sárkányhajó Szövetség (MSSZ) alapító tagja.