Evezz velünk!

Gyere le közénk és Evezz velünk!

Miért éppen a Rába Sárkányhajó Clubot-t válaszd, ha sárkányhajózni szeretnél?
• Mert a klub székhelye Gyôr, ahol az MSSZ is alakult. Mondhatni itt kezdődött minden.
• Mert ez az első egyesület Magyarországon, ahol több mint 18 éve űzik, oktatják és művelik ezt a sportot.
• Mert a csónakház, ahol az RSC az edzéseit tartja, a folyók városában, Győr belvárosában található, ahol a Rába folyó beletorkollik a Dunába, festői környezetben.
• Mert az RSC jelenlegi tagjai közt vannak olyanok, akik már 1997-ben a németországi Eb-n második helyezést értek el, illetve Világbajnokok lettek 2013-ban Szegeden.
• Mert az első magyarországi sárkányhajó versenyt is az RSC székhelyén, az egyesületünk közreműködésével és részvételével rendezték.
• Mert az RSC-nél közel 100 fő igazolt sportoló van az amatőröktől a profikig, az általános iskolásoktól a nyugdíjasokig.
• Mert az RSC sárkányhajósai közt mindenki megtalálhatja azt, amit elvár a sporttól. Csinálhatod az egészségért. A friss levegőn tölthetsz heti pár órát kikapcsolódásként és jól fog esni a vacsora. Egy egész hajónyi legénység fog veled tartani. Vagy ha sok energiát szeretnél befektetni, és versenyszerűen űznéd, nem leszel akkor sem egyedül. Akkor ott a helyed azok közt, akik felforralják a vizet az edzéseken.
• Mert az RSC éves szinten közel 10 versenyen vesz részt. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy az egész egyesület minden tagja minden versenyen indul. Ennek az az oka, hogy mindenki úgy sportolhasson velünk, ahogy jól érzi magát. Indulhatsz sárkányhajó fesztiválokon Győrben, Budapesten, Szegeden vagy Székesfehérváron, ami egyben sport, szórakozás és akár családi kirándulás. Itt a futamok mindössze 1 percesek, azonban egy nap alatt több alkalommal is teljesíteni kell ezt a távot. Nem túlzottan megerőltető, inkább egy jó buli. Ha pedig magyar bajnoki eredményekre és nemzetközi részvételre vágysz Eb-n vagy Vb-n, akkor pedig tapasztalt edzők és sportolók segítenek téged abban, hogy felkészülj, és 20 evezőssel 1 emberként teljesítsd a válogatóversenyeket, majd te és csapatod képviselje Magyarországot európai, amerikai, afrikai, ázsiai és ausztrál csapatok, nemzetek között.
Csak a kedvedet hozd magaddal! Mi biztosítjuk a felszerelést, a csapatot, a jókedvet, a kihívást, az élményt és a sikert. NE HABOZZ! Inkább hagyd ezt a feladatot a vízre, melyen a hajó siklik, melyet a csapattagjaiddal hajtasz.

Edzés időpontok

U18

 
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap

-

Erősítés

Evezés - Futás - -
- 15.30  16:50 - 15:30 - -
- Lukács Bercsényi - El Paso - -
 

 

Premier Fiúk

 
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
-

Erősítés

Evezés
​Futás
- Futás Erősítés -
- 18:00 17:50 - 18:50 18:50 -
- Lukács Bercsényi - El Paso Collosseum Fitness -
 

 

Szabadidős

 
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
- Erősítés Evezés - Erősítés - -
- 18:00 16.50 - 18:00 - -
- Bercsényi Bercsényi - Lukács - -
 
 

Elérhetőségek      

                                          Rába Sárkányhajó Klub Facebook Rába Sárkányhajó Klub YouTube Rába Sárkányhajó Klub Flickr
A Rába Sárkányhajó Club az első magyar sárkányhajó egyesület, a Magyar Sárkányhajó Szövetség (MSSZ) alapító tagja.